Voorwaarden gebruik OV Budgetkaart WijMobiel

Het UAF stelt de OV Budgetkaart van WijMobiel beschikbaar onder de volgende aanvullende voorwaarden.

Lees de voorwaarden goed door voordat je akkoord gaat; er staat belangrijke informatie in over het gebruik en eventuele kosten. Je ontvangt de OV Budgetkaart zodra je akkoord gaat met deze voorwaarden.

1. Gebruik

1.1. De OV Budgetkaart is een anonieme OV-chipkaart die aan jou wordt uitgegeven en die alleen jij mag gebruiken.

1.2. De OV Budgetkaart mag je alleen gebruiken voor reizen van en naar de onderwijsinstelling. Je mag de kaart pas voor andere reizen gebruiken, nadat die door het UAF zijn goedgekeurd en met jou zijn afgesproken.

1.3. Je mag geen eigen geld op de OV Budgetkaart laden. Gebruik voor privéreizen jouw eigen OV-chipkaart, of koop losse tickets. Zet je toch eigen geld op de kaart, dan kun je dit niet meer terugvragen of laten verrekenen.
Heb je onvoldoende saldo en moet je naar school? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het UAF via telefoonnummer 030-252 0835 of stuur een bericht via MijnUAF.

2. Kosten

2.1. De uitgifte van de OV Budgetkaart is gratis. De maandelijkse kosten van € 5,00 (per 2020) worden bij jouw reiskosten opgeteld. Hiervoor ontvang je 15% korting op reizen met de trein in de daluren.

2.2. Het UAF betaalt geen boetes. Wanneer je een boete krijgt omdat je vergeet in- of uit te checken, dan gaat dit van je reisbudget af. Je vraagt dit geld zelf terug via www.uitcheckgemist.nl. Doe je dat niet, dan kan het UAF jouw reisbudget aanvullen en de boete bij jouw schuld aan het UAF optellen.

2.3. Heb je niet langer recht op reiskostenvergoeding via de OV Budgetkaart? Stuur dan de OV Budgetkaart meteen terug. Je krijgt van ons bericht met het retouradres. Als je de kaart niet inlevert op ons verzoek, dan moet je kaartkosten van € 11,50 (2020) aan het UAF betalen. Het UAF spreekt dan met je af hoe je de kaartkosten moet terugbetalen.

3. Diefstal, verlies en schade van de OV Budgetkaart

3.1. Is jouw kaart gestolen, verloren of beschadigd? Meld dit binnen 24 uur aan de Servicedesk van WijMobiel via telefoonnummer 088-9343401 of mail naar servicedesk@wijmobiel.nl. De OV Budgetkaart wordt geblokkeerd en je krijgt zo snel mogelijk een nieuwe OV Budgetkaart thuisgestuurd.

4. Akkoord voorwaarden

4.1. Door het vakje ‘akkoord’ aan te vinken, ga je akkoord met de (aanvullende) voorwaarden van het UAF voor het gebruik van de OV Budgetkaart van WijMobiel. Na jouw akkoord krijg je de OV Budgetkaart thuisgestuurd.