<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Voor vluchtelingen - UAF

Welkom!

Ben je gevlucht en wil je graag studeren of werken in Nederland? Het UAF is een stichting speciaal voor gevluchte studenten en professionals die in Nederland asiel hebben aangevraagd. We snappen de uitdagingen die jij tegen kunt komen. We weten precies wat we moeten doen om jou vooruit te helpen. We werken samen met onderwijsinstellingen, bedrijven en gemeenten. Zo kun jij weer werken aan je toekomst! Lees hier informatie in je eigen taal: Engels, Frans, العربية , فارسی en ትግርኛ.

Wil je graag ondersteuning krijgen van het UAF? Vul de UAF Advisor hieronder in of neem contact met ons op.

Door drukte en oplopende wachttijden hebben we het telefonisch spreekuur om moeten zetten naar een e-mail spreekuur. Je kunt je vraag stellen door een mail te sturen naar vraag@uaf.nl met daarin je telefoonnummer. We nemen dan binnen vier werkdagen contact met je op. Je kunt je vraag ook stellen via Facebook of Twitter. Ons webcareteam zit voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Maatregelen coronavirus

Op advies van het RIVM werken alle medewerkers van het UAF thuis. We hebben alleen contact via telefoon, mail en MijnUAF. Lees hier meer over onze maatregelen en over onze bereikbaarheid voor vragen. Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM of bel naar de informatielijn 0800-1351. Ga naar deze website van Pharos of naar de Corona Helpdesk van Nieuwlander voor begrijpelijke informatie over het coronavirus in het Arabisch, Turks, Engels of Tigrinya.

UAF Advisor

Wil je weten welke hulp en advies je kunt krijgen van het UAF? Vul dan de vragen in.

Als je de vragen van de UAF Advisor beantwoordt, krijg je advies dat past bij jouw situatie. Daarna kun je eventueel met ons bellen om je aan te melden voor (financiële) ondersteuning van het UAF.

Advisor

Wil je opnieuw begeleiding of advies?

Ben je al eerder cliënt geweest bij het UAF en wil je opnieuw begeleiding of advies?  Neem dan contact op met de Frontoffice en mail je vraag naar vraag@uaf.nl.