Wil je een mentor?

Ga je binnenkort studeren en wil je graag in contact komen met Nederlandse studenten? Dan is een studentmentor vast iets voor jou!

Vanaf het nieuwe studiejaar start het project Refugees@campus. Dit is een mentoringprogramma waarbij jij als UAF-student wordt gekoppeld aan een Nederlandse student om bekend te raken met het onderwijssysteem in Nederland. Of om de Nederlandse taal te leren en om kennis te maken met de Nederlandse maatschappij. Andersom kan de studentmentor ook veel van jou leren, bijvoorbeeld over jouw land en jouw cultuur.

Foto: Bob Bronshoff

Aanmeldformulier studentmentoring

Waarom een mentor?

Met het project Refugees@campus wil het UAF ervoor zorgen dat jij je sneller thuis voelt op de onderwijsinstelling en in Nederland.
Spreekt dit je aan? Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met jou op. 

Contact

Wil je meer informatie over het studentmentoringprogramma? Neem dan contact op met Laura Roncken of Teuta Curri via studentmentoring@uaf.nl en 030 - 252 0835

Blijf op de hoogte!

Mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij

Op 26 januari maakte de Nationale Postcode Loterij tijdens het Goed Geld Gala bekend dat de projectaanvraag van het UAF voor Refugees@campus wordt gehonoreerd. Lees hier het nieuwsbericht.