Salim (22) opent eigen barbershop ‘De Barabier’

Salim in kapperszaak

22 jaar oud en sinds kort trotse eigenaar van barbershop ‘De Barabier’ in Hoevelaken! In 2014 vluchtte Salim Khashana uit Syrië, volgde de kappersopleiding voor statushouders en rondde deze in 2019 succesvol af. Met de opening van zijn eigen barbershop begint zijn droom nu echt werkelijkheid te worden

Dankzij de samenwerking tussen L’Oréal Nederland, de Nederlandse Kappersakademie en het UAF kon Salim zijn droom najagen. 

Talent mag niet verloren gaan

Dit geldt niet voor iedereen. Veel vluchtelingen krijgen nog steeds moeilijk toegang tot werk dat aansluit bij hun opleiding en ervaring. Zo dreigt kennis en talent verloren te gaan. Samen met partners  en donateurs zet het UAF zich in voor opleidings- en werkkansen, zodat gevluchte studenten en professionals weer kunnen doen waar ze goed in zijn.

Help jij vluchtelingen op weg?

Geef gevluchte studenten zoals Salim de kans zich te ontwikkelen. Met jouw donatie maak jij voor hen een wereld van verschil. 

Misschien vind je dit ook interessant

Julia M Cameron

Gastvrijheid

Ik zit thuis achter mijn laptop aan de keukentafel. Ik strijk met mijn handen over het houten tafelblad dat mijn man in een van de

Lees verder »

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Mis helemaal niets, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal 2 keer per maand een e-mail met nieuws en verhalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Optin nieuwsbrief