<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Investeer samen - UAF

Kom samen in actie voor gevluchte studenten en professionals! Organiseer een leuke activiteit of evenement om geld in te zamelen. Hiermee geef je meer bekendheid aan het UAF én je kunt de opbrengst doneren aan onze organisatie.

Doneer een vrije dag

Veel medewerkers in het onderwijs houden bovenwettelijke vrije dagen over. Bied je medewerkers de mogelijkheid om deze vrije dagen te doneren. Eentje die anders zou komen te vervallen, die zij best kunnen missen of die ze met een goed gevoel doneren. Het UAF kan hiermee vluchtelingen ondersteunen bij het leren van de taal, studie en het vinden van een baan. Zo worden vluchtelingen betekenisvol in Nederland.

Het is eenvoudig uitvoerbaar en biedt een aantrekkelijke aanvulling op jouw MVO-beleid. En
voor een vluchteling betekent het een wereld van verschil! Voor vragen en advies, neem contact met ons op.

Kerstactie: ruil kerstgeschenken in voor donaties

Ieder jaar ontvangen wij de opbrengsten van verschillende kerstacties. Medewerkers krijgen bijvoorbeeld de gelegenheid om het kerstpakket in te ruilen voor een donatie aan het UAF of kerstgeschenken worden geveild ten bate van vluchtelingen.

Organiseer een actie of inzamelingsevenement

Met een actie of inzamelingsevenement geef je bekendheid aan ons werk én steun je vluchtelingen met de opbrengst. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorloop, benefietconcert, fietstocht of een veiling. Een dergelijke actie biedt de gelegenheid om medewerkers en achterban te mobiliseren en de medewerkersbetrokkenheid te vergroten.

Ga je geld inzamelen of een actie organiseren? Meld je actie dan altijd bij ons aan. Dan kunnen wij meedenken en eventuele binnenkomende donaties goed registreren.

Hoe kunnen wij jouw actie ondersteunen?

  • We sturen je graag informatie, flyers, foto’s of logo’s toe.
  • De donatiebox voor contante giften kun je aanvragen via donateurservice@uaf.nl.
  • Wil je in je uitnodiging het werk van het UAF in het kort omschrijven? Hier vind je meer informatie.

Heb je specifieke wensen? We denken graag met je mee! Bel 030- 252 08 89 of mail donateurservice@uaf.nl.

Maak je eigen actiepagina

Je kunt op een makkelijke manier online aandacht krijgen voor je actie door een eigen webpagina aan te laten maken op ons Kom in actie-platform. Zodra jouw actiepagina gereed is, kun je de donatielink direct delen met je vrienden en familie. We denken graag met je mee!

Meld je actie aan

Ga je een actie of inzameling organiseren? We blijven graag op de hoogte, zodat we je na afloop de opbrengst kunnen laten weten. Mail de volgende gegevens naar donateurservice@uaf.nl:

  • Je naam, adres en telefoonnummer
  • Een omschrijving van de actie
  • Locatie van de actie
  • De datum waarop de actie plaats gaat vinden
  • Of je informatie en/of de donatiebox wilt ontvangen

Meer informatie en advies

Wil jij als onderwijsinstelling ook structureel iets betekenen voor gevluchtte professionals of heb je een vraag over actie die je wilt gaan starten? Neem contact op met Wendy.

Wendy Heezen

Relatiemanager
w.heezen@uaf.nl