<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Investeer samen - UAF

Veel werkenden houden bovenwettelijke vrije dagen over. Deze dagen kunnen eenvoudig worden omgezet in een belastingvrije donatie aan het UAF. Het is snel en eenvoudig geregeld. Om verlofdagen te doneren vult de medewerker een formulier in om afstand te doen van de verlofdag. De financiële waarde van de vrije dag kan dan belastingvrij worden geschonken aan het UAF. Raadpleeg een belastingadviseur voor advies of neem contact met ons op.

Kerstactie: ruil kerstgeschenken in voor donaties

Ieder jaar ontvangen wij de opbrengsten van verschillende kerstacties. Medewerkers wordt bijvoorbeeld de gelegenheid geboden om het kerstpakket in te ruilen voor een donatie aan het UAF of kerstgeschenken worden geveild ten bate van vluchtelingen.

Organiseer een actie of inzamelingsevenement

Met een actie of inzamelingsevenement geef je bekendheid aan ons werk én steun je vluchtelingen met de opbrengst. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorloop, benefietconcert, fietstocht of een veiling. Een dergelijke actie biedt de gelegenheid om medewerkers en achterban te mobiliseren en de medewerkersbetrokkenheid te vergroten.

Ga je geld inzamelen of een actie organiseren? Meld je actie dan altijd bij ons aan. Dan kunnen wij meedenken en eventuele binnenkomende donaties goed registreren.

Hoe kunnen wij jouw actie ondersteunen?

  • We sturen je graag informatie, flyers, foto’s of logo’s toe.
  • De donatiebox voor contante giften kun je aanvragen via donateuren@uaf.nl.
  • Wil je in je uitnodiging het werk van het UAF in het kort omschrijven? Hier vind je meer informatie.

Heb je specifieke wensen? We denken graag met je mee! Bel 030- 252 08 89 of mail donateuren@uaf.nl.

Meld je actie aan

Ga je een actie of inzameling organiseren? We blijven graag op de hoogte, zodat we je na afloop de opbrengst kunnen laten weten. Mail de volgende gegevens naar donateuren@uaf.nl:

  • Je naam, adres en telefoonnummer
  • Een omschrijving van de actie
  • Locatie van de actie
  • De datum waarop de actie plaats gaat vinden
  • Of je informatie en/of de donatiebox wilt ontvangen

Meer informatie en advies

Wil jij als werkgever ook structureel iets betekenen voor gevluchte professionals of heb je een vraag over actie die je wilt gaan starten? Neem contact op met Wendy.

Wendy Heezen

Case
Vrije Universiteit

VU-medewerkers doneren ruim 25 duizend euro

Bekijk de case
Case
Universiteit Twente

Universiteit Twente doneert ruim een ton aan het UAF

Bekijk de case