De Postcode Loterij steunt vluchtelingstudenten

In 2016 ontving het UAF maar liefst 900.000 euro van de Nationale Postcode Loterij. Dit werd bekend gemaakt op het Goed Geld Gala 2016. Daarnaast wordt, met dank aan de Loterij, onze lang gekoesterde wens om vluchtelingstudenten te koppelen aan mentoren werkelijkheid. Winston Gerschtanowitz van de Nationale Postcode Loterij overviel ons op kantoor om de cheque voor het project Refugees@Campus te overhandigen!

 


Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF en de Postcode LoterijDe Nationale Postcode Loterij
is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Miljoenen Nederlanders spelen mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met hun deelname 95 goede doelen.

Ruim 4 miljard euro
De helft van de lotprijs is bestemd voor de goede doelen. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is 4,4 miljard euro aan mens en natuur gegeven. Vanaf 2001 ontvangt Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF jaarlijks een bijdrage van de Postcode Loterij.

Firas is en blijft arts dankzij Startbaan


In 2014 steunde de Postcode Loterij het project Startbaan met € 3.015.000.-. Het UAF en VluchtelingenWerk benutten in het project elkaars jarenlange ervaring, expertise en netwerken om in drie jaar zeshonderd vluchtelingen te begeleiden naar een betaalde baan of stageplek. Lees meer informatie over Startbaan >>

'Onder de indruk'

‘Op het UAF-afstudeerfeest ontmoette ik gemotiveerde mensen die er mede dankzij het UAF in slaagden hun studie af te ronden. Ik ben onder de indruk van hun doorzettingsvermogen en ambitie. Zij hebben met hun studie het fundament voor een mooie en succesvolle toekomst in Nederland gelegd.’
Judith Lingeman, Hoofd Goede Doelen van de Postcode Loterij

Social media

Volg de Nationale Postcode Loterij op Twitter en Facebook.