VU-medewerkers doneren ruim 25 duizend euro

VU-medewerkers doneren ruim 25 duizend euro

In 2017 bood de Vrije Universiteit Amsterdam medewerkers de kans om bovenwettelijke vakantiedagen af te staan voor vluchtelingstudenten. Dit resulteerde in een donatie van ruim 25 duizend euro. Een prachtig bedrag, waar we veel vluchtelingstudenten mee kunnen ondersteunen.

Het idee om vakantiedagen te doneren ontstond aan de Universiteit Twente (‘Geef een dag voor een vluchteling’), waar medewerkers een jaar eerder 80 duizend euro bijeen brachten.

Het UAF is de UT en de VU zeer dankbaar en we zouden het geweldig vinden als andere onderwijsinstellingen en werkgevers dit voorbeeld volgen! Meer informatie vindt u op: www.uaf.nl/vrijedag. Contactpersoon is Wendy Heezen, w.heezen[at]uaf.nl.

De financiële waarde van de vrije dag kan belastingvrij worden geschonken aan het UAF. Raadpleeg uw belastingadviseur en klik hier voor meer informatie.

Ben je student en wil je mentor worden?

Ben je student en wil je vluchtelingstudenten ondersteunen bij het opbouwen van een toekomst in Nederland? Word dan mentor! Meld je hier aan.

Ben je UAF-student?

Ben je UAF-student en spreekt het idee van een mentor je aan? Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Help mee!

Iedere week kloppen tientallen hoogopgeleide vluchtelingen aan bij het UAF. Zij hebben alles achter zich gelaten, maar brengen hun talenten met zich mee. Deze vluchtelingen willen graag in Nederland aan de slag met hun werk of studie. Het UAF ondersteunt hen daarbij. Helpt u mee?

 

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van het UAF