Public Integrity Award 2017 voor het UAF!

Public Integrity Award 2017 voor het UAF!

Vandaag heeft het UAF de Public Integrity Award 2017 in ontvangst genomen uit handen van hoogleraar Emile Kolthoff. Deze prijs is eerder dit jaar aan het UAF toegekend tijdens de jaarlijkse conferentie van de American Society for Public Administration (ASPA) in de Verenigde Staten.

Kolthoff (rechts op de foto), die als hoogleraar is verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, besloot samen met een vakgenoot uit Boston om het UAF voor te dragen, omdat hij onze organisatie een warm hart toedraagt. 'This not for profit organization makes outstanding contributions to responsible conduct in public service', vermeldde de aanbeveling.

Namens het UAF nam hij de award in Atlanta in ontvangst en sprak hij een dankwoord uit. Vandaag kwam hij de award langsbrengen bij het UAF. Mardjan Seighali, directeur: ‘We zijn zeer vereerd met deze prijs en het is verheugend dat de ondersteuning van vluchtelingen aandacht heeft gekregen bij het ASPA congres. Ik hoop dat organisaties in andere landen dit voorbeeld volgen.’

ASPA is een beroepsvereniging voor de non-profitsector die zich sterk maakt voor onder meer professionaliteit, ethiek en sociale gelijkheid. De van oorsprong Amerikaanse vereniging heeft inmiddels een internationaal karakter en beloont nu voor het eerst een Europese organisatie.

Ben je student en wil je mentor worden?

Ben je student en wil je vluchtelingstudenten ondersteunen bij het opbouwen van een toekomst in Nederland? Word dan mentor! Meld je hier aan.

Ben je UAF-student?

Ben je UAF-student en spreekt het idee van een mentor je aan? Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Help mee!

Iedere week kloppen tientallen hoogopgeleide vluchtelingen aan bij het UAF. Zij hebben alles achter zich gelaten, maar brengen hun talenten met zich mee. Deze vluchtelingen willen graag in Nederland aan de slag met hun werk of studie. Het UAF ondersteunt hen daarbij. Helpt u mee?

 

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van het UAF