UAF aangeslagen door overlijden Saskia Stuiveling

UAF aangeslagen door overlijden Saskia Stuiveling

Met verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Saskia Stuiveling op 71-jarige leeftijd. Zij heeft zich sinds 1 juni 2010 ingezet als betrokken bestuurder en toezichthouder van het UAF en was ook persoonlijk betrokken bij de ondersteuning van vluchtelingstudenten.

Mardjan Seighali, directeur UAF: ‘Saskia Stuiveling was een groot denker met veel moderne ideeën. Ze was scherp op de voortdurende veranderingen in de samenleving en leverde een waardevolle bijdrage aan de visieontwikkeling van het UAF. Ze had een tomeloze energie, inspireerde en stimuleerde om te innoveren. We zullen haar professionele en persoonlijke bevlogenheid missen.’

Job Cohen, voorzitter van de Raad van Toezicht: ‘Een groot gemis. Haar deskundige en kritische inbreng was zeer waardevol voor ons. Als ze ergens van overtuigd was, dan ging ze daar voor staan. Ze was een krachtige bestuurder en heeft veel betekend voor de ondersteuning van vluchtelingen.’

Directie, medewerkers en toezichthouders van het UAF wensen haar familie en nabestaanden veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Bekijk hier een interview met Saskia Stuiveling (april 2016).

Ben je student en wil je mentor worden?

Ben je student en wil je vluchtelingstudenten ondersteunen bij het opbouwen van een toekomst in Nederland? Word dan mentor! Meld je hier aan.

Ben je UAF-student?

Ben je UAF-student en spreekt het idee van een mentor je aan? Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Help mee!

Iedere week kloppen tientallen hoogopgeleide vluchtelingen aan bij het UAF. Zij hebben alles achter zich gelaten, maar brengen hun talenten met zich mee. Deze vluchtelingen willen graag in Nederland aan de slag met hun werk of studie. Het UAF ondersteunt hen daarbij. Helpt u mee?

 

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van het UAF