<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Deelnemers kappersopleiding ontvangen eerste certificaat als hairstylist - UAF

Deelnemers kappersopleiding ontvangen eerste certificaat als hairstylist

Auteur:Marielle Wiss
Datum:11. 3. 2020
Leestijd:1 minuten

Een half jaar geleden starten twee groepen van tien gevluchte professionals een verkorte opleiding tot hairstylist. Door dit initiatief van L’Oréal, de Nederlandse Kappersakademie en het UAF, mogen de gepassioneerde derde en vierde groep op 29 oktober en 3 november een nieuwe mijlpaal vieren.

De twintig studenten hebben nu twintig weken achter de rug, waarin zij twee avonden in de week naar school gaan in Amersfoort en Amsterdam om het kappersvak te leren. Zij mogen een certificaat in ontvangst nemen voor het afronden van het eerste gedeelte van de eenjarige opleiding tot hairstylist, waardoor hun droom om aan het werk te kunnen als kapper een stap dichterbij is gekomen. Extra gemotiveerd gaan zij nu verder met het tweede deel van de opleiding om uiteindelijk een diploma op zak te hebben. Daarna zullen zij begeleid worden in het vinden van een baan in het kappersvak. Wij feliciteren de studenten en wensen hen veel succes en werkplezier tijdens het afronden van de opleiding!

Lees het verhaal van Rozi die vorig jaar haar diploma behaalde:


Deel dit artikel: