UAF-maatregelen coronavirus

Auteur:Marielle Wiss
Datum:3. 16. 2020
Leestijd:2 minuten

Update 16 maart 14:00 uur: – Het kabinet heeft verdere maatregelen bekend gemaakt om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het UAF volgt de adviezen van het RIVM op.

Wat betekent dit voor het werk van het UAF?

Alle medewerkers van het UAF werken thuis. We hebben tot en met 6 april alleen contact via telefoon, mail en MijnUAF. De geplande afspraken en bijeenkomsten worden waar mogelijk omgezet naar online of telefonisch. Indien dit niet mogelijk is, worden deze afgelast. Wij begrijpen dat deze maatregelen de nodige gevolgen heeft voor geplande activiteiten en trajecten.

Wat betekent dit voor het onderwijs?

Hogescholen en universiteiten bieden tot en met 6 april geen activiteiten in groepen meer aan. Deze maatregelen hebben gevolgen voor examens, tentamens, colleges en andere groepsbijeenkomsten. Check de website van jouw onderwijsinstelling voor meer informatie over de corona-maatregelen van jouw opleiding. Kom je er niet uit via de site van je opleiding? Neem dan contact op met je trajectbegeleider.

Wat betekent dit voor de NT2-examens?

De NT2-examens die in maart gepland staan, zijn afgezegd. Het gaat om drie examens in programma I. Als jij in maart een Staatsexamen programma I zou volgen, ontvang je hierover bericht van DUO. Als je binnenkort een Nt2 examen moet doen, houd dan deze website in de gaten voor het laatste nieuws over de examens. De basisexamens inburgering buitenland gaan ook niet door t/m 6 april 2020. Je kunt dus geen examen doen bij de Nederlandse ambassades of consulaten in het buitenland. Op de website www.naarnederland.nl lees je hier meer over.

Heb je vragen?

Over jouw UAF-begeleiding
Ben je cliënt van het UAF? Neem dan contact op met je trajectbegeleider. Ben je nog geen cliënt van het UAF of heb je nog geen trajectbegeleider? Bel dan naar onze Front Office: 030-2041504 of mail naar vraag@uaf.nl

Over onze donateursservice
Bel naar 030 – 252 08 89 of mail naar donateuren@uaf.nl

Voor overige vragen

Bel naar 030-252 08 35 of mail naar info@uaf.nl.

Over het coronavirus
Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM of bel naar de informatielijn 0800-1351. Ga naar deze website van Pharos voor begrijpelijke informatie over het coronavirus in het Arabisch, Turks, Engels of Tigrinya.


Deel dit artikel: