Op zoek naar werk

Je kunt bij de afdeling Job Support terecht voor informatie, begeleiding en advies over de arbeidsmarkt. We bieden je empowerment, een positieve insteek en maatwerk door individuele begeleiding, groepstrainingen en workshops.

Op zoek naar werk

De consulenten van de afdeling Job Support kunnen je helpen als je zoekt naar:

  • een BBL-werkplek
  • een voltijdstage
  • een afstudeerstage
  • werk passend bij je opleiding

Onze begeleiding

We bieden groepstrainingen over solliciteren en netwerken, begeleiden je als je een cv of een sollicitatiebrief moet schrijven, bereiden sollicitatiegesprekken met je voor, kijken met je mee naar interessante vacatures of bedrijven, en helpen je bij het uitbreiden van je netwerk door bijvoorbeeld mentoring of inhousedagen. Als je een stage of werkplek hebt gevonden blijven we met je in contact om te horen hoe het gaat en om je tips te geven als dat nodig is.

Cv en brief

De basis voor je zoektocht naar werk is een goed curriculum vitae (cv) en een goede sollicitatiebrief. >> Download hier een voorbeeld-cv en een voorbeeld-sollicitatiebrief.  Laat  je cv en brief controleren door je consulent Job Support voordat je je sollicitatie verstuurt! 

Start je eigen onderneming

Wil je een eigen bedrijf starten? Doe dan mee met onze training voor startende ondernemers. Onze ervaring leert dat vluchtelingen over eigenschappen beschikken die onmisbaar zijn voor zelfstandige ondernemers: doorzettingsvermogen, motivatie en durf. Spreekt dit jou aan, bijvoorbeeld omdat je in jouw land van herkomst ook een eigen bedrijf had? >> Lees wat het UAF voor je kan betekenen in het project Startende ondernemers
 

Vacaturebanken

Wil je zelf alvast op zoek naar leuke vacatures? >> Bekijk een overzicht van vacaturebanken
 

Contact

Afdeling Job Support
Telefoon: (030) 252 08 35
E-mail: jobsupport@uaf.nl