Kom in actie

Wilt u graag iets doen voor vluchtelingstudenten? Houd dan een inzamelingsactie of organiseer een fondsenwervend evenement. Hiermee steunt u het UAF niet alleen financieel,  u draagt ook bij aan de bekendheid van onze organisatie. Het UAF ondersteunt u graag om uw actie zo succesvol mogelijk te maken.

Wat kunt u doen?

 • Houd een inzamelingsactie Heeft u iets te vieren? Een promotie, oratie, huwelijksfeest, jubileum of een afscheid: bijzondere momenten waarbij u een inzamelingsactie kunt houden. In plaats van cadeaus vraagt u uw gasten om een gift aan het UAF. Uw gasten kunnen dit zelf overmaken naar het UAF, maar u kunt de donaties ook verzamelen in onze donatiebox. Vraag per mail een donatiebox met flyers aan: donateuren@uaf.nl.
 • Organiseer een fondsenwervend evenement Wilt u een leuke activiteit of evenement organiseren, waarbij u de opbrengst kunt doneren én waarbij u meer bekendheid geeft aan het UAF? Organiseer dan bijvoorbeeld een sponsorloop, benefietconcert, fietstocht of veiling. Het UAF denkt graag mee en kan bemiddelen bij het inzetten van talentvolle UAF-studenten (musici, kunstenaars, etc).

Gaat u geld inzamelen of een actie organiseren? Meld uw actie dan altijd bij ons aan. Dan kunnen wij meedenken en eventuele binnenkomende donaties goed registreren, zodat we u achteraf de opbrengst kunnen laten weten.

Hoe kan het UAF uw actie ondersteunen?

 • We sturen u graag informatie, flyers, foto's of logo’s toe.
 • De donatiebox voor contante giften kunt u aanvragen via donateuren@uaf.nl.
 • Wilt u in uw uitnodiging het werk van het UAF in het kort omschrijven? Hier vindt u meer informatie.
 • Het UAF kan u een op maat gemaakte, online donatiepagina aanbieden voor uw actie. Bekijk hier een voorbeeld.

Hebt u specifieke wensen? We denken graag met u mee! Bel 030- 252 08 89 of mail donateuren@uaf.nl.

Meld uw actie aan

Gaat u een actie of inzameling organiseren? Het UAF blijft graag op de hoogte, zodat we u na afloop de opbrengst kunnen laten weten. Mail de volgende gegevens naar donateuren@uaf.nl:

 • Uw naam, adres en telefoonnummer
 • Een omschrijving van uw actie
 • Locatie van de actie
 • De datum waarop de actie plaats gaat vinden
 • Of u informatie en/of de donatiebox wilt ontvangen

Ministerie organiseerde een veiling

Het ministerie van Buitenlandse Zaken mailde ons: ‘Dat jullie een groot verschil kunnen maken met jullie begeleiding aan hoger opgeleide vluchtelingen zien wij hier op de werkvloer: tenminste één van onze collega’s heeft met behulp van het UAF kunnen studeren. Daarom steunen we jullie van harte!’

De medewerkers van de Directie Noord-Afrika en Midden-Oosten hebben hun ontvangen relatiegeschenken geveild. Onder andere een Saoedische koffieset, Iraanse vazen en Palestijnse oorbellen gingen onder de hamer. De opbrengst van maar liefst €892,50 is voor vluchtelingstudenten!

Geld ingezameld? Maak uw bijdrage over

Gebruik hiervoor IBAN NL41INGB0000076300 t.n.v. Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF te Utrecht, o.v.v. 'gift n.a.v. [omschrijving actie]'. Maken uw gasten zelf hun bijdrage over? Vraag hen dan om de actie te omschrijven bij hun overschrijving. Alleen dan kan het UAF u na afloop laten weten wat uw actie heeft opgebracht.

ANBI

Het UAF is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Wij zijn vrijgesteld van successie- en schenkingsrecht en kunnen dus uw volledige bijdrage besteden aan vluchtelingstudenten. Bekijk onze registratie in het ANBI-register.