Uw gift maakt het verschil

Overweegt u een grote gift?
Dankzij vele, genereuze bijdragen van onze donateurs hielp het UAF  vorig jaar 2.463 vluchtelingen om in Nederland  (opnieuw) te studeren en hun leven weer op te bouwen. Wellicht overweegt u ook om een grotere gift (€1000 of meer) aan het UAF te doen en wilt u weten waaraan uw gift wordt besteed? Lees hier meer in een pdf-bestand.

Wij stellen uw betrokkenheid zeer op prijs
Wij stellen uw betrokkenheid zeer op prijs. Daarom  heeft u bij het UAF een vast contactpersoon die uw wensen en  vragen graag met u bespreekt en  u persoonlijk op de hoogte houdt van de resultaten van ons werk. Ook nodigen wij u graag uit voor het jaarlijkse Afstudeerfeest waar wij studenten die hun diploma hebben behaald in het zonnetje zetten.

Wel of niet uw gift bestemmen?
Veel donateurs geven aan het UAF zonder een specifieke bestemming aan hun gift te geven. Het UAF kan zo gemakkelijk iedere student de steun op maat bieden die nodig is. Mocht u toch een specifieke bestemming aan uw gift willen geven dan kan dat vanaf €10.000. Het instellen van een Fonds op Naam bij het UAF is mogelijk vanaf €50.000. 

Speciale programma’s en projecten
Er zijn ook specifieke programma’s en projecten die u als bestemming voor uw bijdrage kan kiezen. Een bijzonder programma dat wij graag onder uw aandacht brengen is het Scholars at Risk programma. Lees hier meer in een pdf.

Wij vertellen u graag meer
Voor een gesprek of meer informatie neemt u contact op met Mariëtte Flipse, Relatiemanager grote gevers, (030) 219 26 99 of via mail m.flipse@uaf.nl.

 

Judith Goldberg: 'Wereldburgerschap heeft de toekomst'

Zelfstandig organisatie-adviseur Judith Goldberg (35) wilde schenken aan een organisatie waarvan je duidelijk de effecten in de samenleving kan zien. ‘Het UAF paste precies in dat plaatje.’ Lees meer over haar beweegredenen.

Mardjan Seighali: 'Onderwijs biedt perspectief'

'Ooit studeerde ik zelf met steun van het UAF.  Nu mag ik als directeur leiding geven aan deze mooie organisatie. Wij zijn overtuigd dat onderwijs en werk de sleutel zijn tot succesvolle integratie van vluchtelingen. Ik hoop u een keer te ontmoeten.'

Organisatie en toekomstvisie

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF, opgericht in 1948, is de oudste vluchtelingenorganisatie van Nederland. Het UAF heeft een  ANBI status en is vrijgesteld van successie- en schenkingsrecht. Ook heeft het UAF het CBF keurmerk. Meer informatie over de organisatie, onze toekomstvisie en het jaarverslag vindt u hier.