Directeur UAF Mardjan Seighali kondigt vertrek aan

Mardjan Seighali Alliander

Na negen inspirerende en intensieve jaren neemt Mardjan Seighali op korte termijn afscheid van het UAF. Het is tijd voor een nieuwe stap in haar loopbaan en zij legt daarom uiterlijk 31 maart 2022 haar functie als directeur neer. Als boegbeeld van de organisatie heeft Mardjan een grote bijdrage geleverd aan de missie van het UAF.

Maarten van Beek, voorzitter van de Raad van Toezicht: ‘De afgelopen 9 jaar was Mardjan de inspirerende en drijvende kracht achter het UAF. Onvermoeibaar heeft ze onze organisatie geleid. Dit resulteerde in een professionele netwerkorganisatie waarbij medewerkers zich met grote gedrevenheid inzetten om hoogopgeleide vluchtelingen te begeleiden naar studie en werk. Tevens is er gebouwd aan een landelijk en regionaal netwerk van bedrijven, gemeenten en vluchtelingenorganisaties. We raken een bevlogen directeur kwijt die altijd opkwam voor de belangen van hoogopgeleide vluchtelingen. We zijn dankbaar voor alles wat Mardjan heeft gerealiseerd.

Ik kijk terug op een prachtige en bijzondere periode bij het UAF. Ik ben trots en dankbaar voor waar we nu staan. Daarom neem ik afscheid van deze mooie organisatie en gedreven collega’s die voor veel vluchtelingen in Nederland het verschil maken. We hebben samen veel bereikt. Wat de nieuwe stap ook wordt, ik zal me altijd blijven inzetten voor maatschappelijk relevante issues.

Mardjan Seighali

De leden van de Raad van Toezicht en alle collega’s van het UAF wensen haar alle goeds en succes voor de toekomst. 

Werving nieuwe directeur-bestuurder

De werving van een nieuwe directeur-bestuurder start binnenkort. De vacature zal te vinden zijn op onze vacaturepagina. De Raad van Toezicht van het UAF wordt bij de werving en selectie van een nieuwe directeur-bestuurder bijgestaan door De Vroedt & Thierry. 

Misschien vind je dit ook interessant

Julia M Cameron

Gastvrijheid

Ik zit thuis achter mijn laptop aan de keukentafel. Ik strijk met mijn handen over het houten tafelblad dat mijn man in een van de

Lees verder »

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Mis helemaal niets, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal 2 keer per maand een e-mail met nieuws en verhalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Optin nieuwsbrief