<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Werk vinden - UAF

Werk vinden

Auteur:Redactie UAF
Datum:3. 3. 2018
Leestijd:2 minuten

Werk vinden: wat kun je van het UAF verwachten?

Welk soort baan of studie past bij jou? Het UAF geeft je inzicht in opleidingen en de arbeidsmarkt. Daarna kun je een goed onderbouwde keuze maken.

Zoek je een stage of een baan? Het UAF is gespecialiseerd in de begeleiding van middelbaar en hoger opgeleide vluchtelingen en jouw (toekomstige) werkgevers. We zorgen ervoor dat jouw instroom in een nieuwe baan soepel verloopt. Het UAF kan je op verschillende manieren ondersteunen bij het zoeken naar werk.

Voorbereiden op de arbeidsmarkt

Hoe lees je een vacature? Hoe maak je een goed cv? En hoe kom jij goed over tijdens een sollicitatiegesprek? We bereiden samen jouw sollicitatiegesprekken voor, zodat je ontspannen en zelfverzekerd kunt solliciteren. Tijdens het sollicitatieproces krijg je tips en advies. Zo mogelijk brengen we je in contact met werkgevers uit het netwerk van het UAF.

Individuele begeleiding

In een kennismakingsgesprek bekijken we wat jij precies nodig hebt om een passende fijne werkplek te vinden in Nederland. Heb jij nog iets extra’s nodig om zelfstandig te redden op de arbeidsmarkt dan begeleiden we je hierin. De focus ligt op het zelfstandig solliciteren.  Hierbij horen netwerkvaardigheden en een goede presentatie van jezelf. Als je daar behoefte aan hebt, bieden we intensieve begeleiding. Samen met jou kijkt een consulent Job Support naar jouw mogelijkheden en kansen. Zo mogelijk brengen we je in contact met werkgevers uit het netwerk van het UAF.

Arbeidsmarktadvies

Wil je weten wat met jouw profiel en talent de mogelijkheden voor jou zijn in Nederland? Dan geven wij je graag advies over de Nederlandse arbeidsmarkt. We helpen je bij je keuze in het vinden van een opleiding en welk perspectief dit biedt op werk. Wat past bij jou? Waar wil jij in groeien? Waar maak je de beste kans? Je begeleider bespreekt met jou de mogelijkheden.

Werk houden met loopbaanbegeleiding

Als je een leuke baan hebt gevonden, dan wil je die ook houden. En je wilt jezelf verder ontwikkelen. Met ‘Loopbaanbegeleiding’ begeleidt het UAF jou tijdens je eerste baan in Nederland. Wat heb jij nodig om succesvol te zijn? We werken samen aan het versterken van jouw vaardigheden zodat je succesvol bent in je loopbaan.

Tijdsduur en kosten

Wil jij begeleiding van het UAF bij het vinden of houden van je baan? De meeste van onze  modules duren maximaal een half jaar. Heb je meer nodig? Dan nemen we meer tijd. Ben je snel? Dan is een module korter. Om deze modules succesvol af te ronden vragen we jouw inzet.

Doe jij mee aan één van deze modules? Dan krijg je iedere week een vacaturenieuwsbrief met de nieuwste vacatures van werkgevers waar het UAF mee samenwerkt.

Ook interessant

Naar actueel overzicht
12. 31. 2020

inSPIREurope: Initiatief ter ondersteuning, bevordering en integratie van wetenschappers

Lees meer
1. 23. 2020

Afgestudeerd en promoveren

Lees meer

Ook interessant

Naar actueel overzicht
8. 27. 2020

HESTIA: Impuls voor Vluchtelingen in de Wetenschap

Lees meer
8. 27. 2020

Voorbereidend jaar voor gevluchte wetenschappers

Lees meer

Deel dit artikel: