<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Je taalniveau verbeteren - UAF

Je taalniveau verbeteren

Auteur:Redactie UAF
Datum:2. 25. 2018
Leestijd:1 minuten

Advies over het verbeteren van je taalniveau

Alles begint met taal. Als je wilt werken of studeren, dan moet je eerst goed het Nederlands beheersen. Voor steeds meer studies en banen is Engels ook belangrijk.

Het UAF adviseert jou over wat je nodig hebt aan taalondersteuning om te kunnen starten met een studie of baan. Denk aan voorbereiding op het NT2-examen, het verbeteren van je vaktaal of het verbeteren van je taalniveau Nederlands of Engels. Cliënten van het UAF kunnen ook taalcursussen volgen tijdens het uitvoeren van een andere modules.

Bij het UAF hebben we een goed beeld van welke taalscholen kwalitatief hoogstaande lessen geven en hebben we daar een warme relatie mee. Hierdoor kunnen we regelmatig maatwerk bieden en de benodigde financiële ondersteuning voor taalcursussen en schakeljaren.

Zelf kan je kijken naar een taalschool met het BOW-keurmerk bij jou in de buurt via deze link. Ook kun je oefenen met Nederlanders. Hier vind je meer informatie over het vinden van een taalmaatje.

 

Ook interessant

Naar actueel overzicht
6. 14. 2019

Taaltips

Lees meer
10. 29. 2019

Hoe vind ik een taalmaatje?

Lees meer

Deel dit artikel: